Zio kenkäkauppa Helsinki

Olemme suomalainen laatukenkien, laukkujen ja asusteiden maahantuoja jo vuodesta 2001. Luotamme valikoimassamme kestävään suunnitteluun, persoonalliseen tyyliin ja mukavuuteen. Tuomme iloa suomalaisten askeliin ja meidän katseemme on aina sinulle sopivissa kengissä. Palvelemme Helsingin keskustassa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa - tervetuloa!

Zion tarina alkoi intohimostamme aidosti kauniisiin kenkiin. Halusimme tuoda lisää iloa suomalaisten askeliin ja muuttaa kenkäkulttuuriamme. Jos kengät eivät saa sinua hymyilemään, miksi ostaa niitä?

Avasimme ensimmäisen Zio-kivijalkaliikkeemme Helsingin Fredrikinkadulle vuonna 2001. Aloitimme yhdestä kenkämerkistä, ja nyt 20 vuotta myöhemmin valikoimissamme on kenkiä ja asusteita yli kymmeneltä ensiluokkaiselta eurooppalaiselta brändiltä.

Intohimostamme kertoo se, että sovitamme itse jokaista kenkämallia ennen kuin otamme sen valikoimiimme. Myymme kenkiä, joihin itse rakastumme ja joita itse käyttäisimme. Luotamme valikoimassamme kestävään suunnitteluun, persoonalliseen tyyliin ja mukavuuteen. Olemme olleet monen merkin ensimmäinen jälleenmyyjä Suomessa. Tällaisia merkkejä ovat esimerkiksi Woden, Wonders, Camper, Shoes Like Candy.

Euroopassa suunnitellut ja valmistetut, esteettiset, hauskat ja laadukkaat kenkämme kantavat tarinaa. Asiakkaidemme jaloissa tarina saa jatkoa. Lempikengät tuovat iloista itsevarmuutta jokaiseen askeleeseen!

Vastuullisuus on tekoja

Meille on tärkeää tietää, kuka kenkämme tekee. Tunnemme jokaisen suunnittelijan ja olemme käyneet jokaisella tehtaalla. Hankimme kenkämme suoraan valmistajilta ilman välikäsiä.

Työtämme Ziossa ohjaa jatkuva kiinnostus ekologisia ja eettisiä materiaaleja kohtaan. Brändimme Shoes Like Candy on täysin käsityönä valmistettu alusta loppuun Espanjassa.

Valikoimissamme on myös jalkineita, jotka voi pestä pesukoneessa. Myymme pehmustettuja pesupusseja, joissa lenkkarit ja pesukoneen rumpu eivät vahingoitu. Olemme luopuneet liikkeissämme muovikasseista ja laminoiduista paperikasseista. Käytämme vastuullista metsänhoitoa edistäviä FCS-sertifioituja pakkausmateriaaleja.

Edelläkävijä myös seuraavat 20 vuotta

Zio on täysin suomalainen yritys, mutta meillä on ollut aina kansainvälistä, muodista kiinnostunutta henkilökuntaa. Toivomme jokaisen asiakkaan kokevan, että ovestamme on mukava astua sisään. 

Täydelliset kengät eivät ole koskaan kaukana. Lippulaivaliikkeemme sijaitsee Helsingin ytimessä, osoitteessa Aleksanterinkatu 15, ja verkkokauppamme palvelee netissä ympäri vuorokauden. Kenkiä voi sovittaa rauhassa, sillä kaikilla tuotteillamme on 20 päivän palautusoikeus.